Det Grønne Køkken har til formål at levere gode og varierede menuer til alle slags formål, og derved give kunderne en god og uforglemmelig oplevelse. Vort koncept er baseret på, at alle menuerne er tilberedt med friske og gode råvarer, og således at de er lige til at sætte på serveringsbordet. Man skal således ikke til at varme eller færdigstege tingene. Større kødstykker skal man dog selv skære ud. – Af hensyn til kvaliteten.

 

Af hensyn til allergier, kan man få oplyst hvilke ingredienser man skal tage i agt for, det være sig nødder, mælk, gluten, fisk/skaldyr m.m.

 

Menuerne bliver leveret til den ønskede adresse, hvorefter nærmere aftales med personalet/værtsparret. Vi har konstrueret ”Selvbyg-tilbud”, hvor man selv har mulighed for at sammensætte sin menu, efter hvad man kunne tænke sig at spise og til den pris man kunne ”tænke” sig at betale, således at man får netop den menu man kunne ønske sig til netop den pris man kan tillade sig.